View Single Post
Staro 04.09.2013., 02:42   #5981
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Garancija je dvije godine i ne mogu je produžiti na 5. Sada me zanima, koliko su uopće te garancije između druge i pete godine korisna stvar?
Pa znaš sam zašto je korisna stvar Ja ti mogu reći samo moje osobno mišljenje o garancijama.

Na kupovinu od 15.000 kuna gledam osobno kao "porez na luksuz" koji ću mjesečno plaćati. Ako mi rikne za dvije godine, plaćao sam mjesečno nemalih 625 kuna da bi imao doma takav TV i nakon dvije godine je neupotrebljiv (a popravak najvjerojatnije pola cijene TV :P). Ako sam imao garu od 5 godina i rikne nakon toga ispadne kao da sam mjesečno plaćao za luksuz 250 kuna. Kaj je puuno manje, a radi se o tri godine bez razbijanja glave.

Evo, osobno imam svoju plazmu već skoro 5 godina. (Garancija prošla prije 3, tada nitko nije ni nudio 5) i moram reći. Sada da mi rikne bi bio "izgubljen". Tek za godinu i pol sam mislio ići u kupovinu nove sa 5 godina gare (da probam pogoditi zadnji plazma vagon) i da sad ostanem bez TV-a (koji je bogme puno dao) bio bi razočaran, a svojevremeno sam ju platio 8.000 kuna. Da mi rikne nešto od 15.000 nakon dvije godine pa tukao bi se po glavi.

Citiraj:
Autor lujito Pregled postova
Jel mi može netko objasnit povezivanje zvučnika na plazmu? Imam ST60E i povezao bih na njega Logitech zvučnike koji se spajaju sa 3.5 Jackom. Znam da opcija povezivanja preko utora za slušalice na funkcionira. Zanima me zašto ne funkcionira ni spajanje u AV izlaz, znači ni liniju ne mogu povezat... Jel mi jedino rješenje spajanje preko nekog receivera, tj. kupnja kućnog kina?
heapdhone out od PC-a je identičan headphone outu na TV-u. Ne znam zašto 3.5mm stereo kabel ne bi radio. Isto mi vrijedi i za audio izlaze. Obična analogija, chinch sim, chinch tamo (ili u 3.5mm na liniji kak di) i vozi. Možda su na novim plazmama strpali neš u opcijama (headphone je na mojoj prvi put bio stišan recimo), ali da ne radi out-of-the-box mi je u krajnju ruku čudno.
  Reply With Quote