View Single Post
Staro 04.09.2013., 01:09   #59
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
E sad da se vam ja javim sa prvim dojmovima, koji nisu baš pohvalni.

1. Grafika izgleda skoro identično na Low i Extreme, razlika je jedino primjetna sa različitom razinom teksture. Framerate je isto tako više manje zacementiran, možda čak manji na low detaljima, što je još veći misterij. 2 godine stari Shogun 2 ima ljepšu grafiku na jedinicama od ovoga...

2. User interface je korak nazad u odnosu na Shogun 2 - ovaj je glomazniji, nepregledniji i jede puno više vertikalnog prostora. Stvari su rascijepane u menije bez reda, trebat će dosta privikavanja na novi sistem.

3. Multiplayer ne morate niti počinjati, strahota što učinili iz toga. Kalkuliranje turnova traje od 3 minute naviše, neovisno o jačini konfe, što ubi svakom volju za bilo kakvo igranje već u startu. Moj i5 se mučio sa kalkulacijom turnova, a kamoli frendov Phenom 2. Obavezno čekati da riješe to prvo, do onda ja i frend radije nastavljamo coop kampanju Shoguna 2.

Nisam uspio niti završiti prvu misiju tutoriala jer mi se zbagirala kod onih balista, kad nije trigerao uništavanje istih. Sutra ću opet pa da prođem taj tutorial prije bacanja na SP grand kampanju sa Icenima.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote