View Single Post
Staro 01.09.2013., 10:18   #12332
Mad_Duke
Guest

Bacio se malo na novije naslove (prifalilo mi malo starijih te serija plus upala sinusa me ukrevetila).

Pain & Gain - Moglo je to bolje Puno bolje, ali fora ideja. Ulovili su ono idiotsko razmišljanje kakvo sam znao i ovdje susresti kod nekih

We're the Millers - Okej. Moglo puno bolje, ali ajde, triput sam se na glas nasmijao dok sam solo gledao. U pomanjkanju okej novih komedija ovo će proći.

Now You See Me - Ideja super, razrada bezveze. Najviše me smeta kaj nema toliku replayability vrijednost i čudno je sniman tako da mi nije niti jedan od četvorice ikaj značio na kraju filma niti sam navijao za nekoga.

The Great Gatsby - Oke, ništa posebno.

The Place Beyond the Pines - Odlična drama. Film mi je sjeo kao budali šamar.

Clear History - Moglo je bolje, tu mi je negdje sa Whatever Works Ali sam se ipak nasmijao par puta dobro. Vidi se da je to Larry pa ga gledam više kao nastavak sebe nego čisto novog lika u filmu (što je nemoguće).

Empire State - Bolje od Pain & Gain, ali niš posebno. Koja hrpa idiota

G.I. Joe: Retaliation - Jedinica mi je još oke prošla, ali ovo je moglo puno bolje. Šteta, nadal sam se zabavnom akciću koji nije bio toliko zabavan.

Kick-Ass 2 - Meni gušt bio Nije toliko dobar kao jedinica, ali svejedno je dobar. Mislio sam prema traileru da će Carrey možda pretjerati, ali bio je neprepoznatljiv.

Hunt - Odlična drama, mislim da sam ju već spomenuo

Before Midnight - Pogledati sa nježnijim spolom, ali tek nakon Before Sunrise i onda Before Sunset.
  Reply With Quote