View Single Post
Staro 30.08.2013., 00:20   #35195
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Nakon cjelodnvnog razglabanja na viberu o djelovima i zivotnim problemima, odlucili smo se ipak zaputit u šumu da razbistrimo glave od poslova, godišnjeg i grupno razbijemo tjedan. Dugo nismo bili u ovak dobrom sastavu gore. Za početak s obzirom da nismo bas svi ujednakoj kondi cuks i ja odlazimo u prvoj turi gore solo. I normalno kad se nadu dvije siledzije na Lonjscini ne treba im ni šumarija nit motorne pile. Rezultat toga je

Tak smo se uzivili da samo požalili kaj ih nema jos za sklanjat

S obzirom da smo tu izgubili koju minuticu Sile nas je uspio sustic na prvim klupicama Iskreno mislim da su tome pridonijela dva komada koju su doslovno picili po Lojsteku, predivno utegnutih guzova i bedara koji su stršali iz tijesnih tajica a Sile ih je samo pratio
I tak na kraju Cuks, Sile i ja krecemo lagano gore. Mislim da mi je to bio jedan od najugodnijih uspona uz laganini zafrkanciju i međusobna podbadanja vrijeme prođe u tren. Par odmora u kojima su nas prethodno opisani komadi prestigli pa smo na kraju i proveli ugodnih par minuta caskajuci s njima. Kak smo laganini isli gore, taman kaj smo stigli pred Lugu evo Chorusa i Vuce, otpeljali su Lojstek u zavidnom vremenu Mozda zato kaj je vrijeme bilo idealno za vožnju.

Na lugarnici se sprema svadba sutra pa smo dobili upute da sutra ne moramo dolazit

Malo smo se zapricali, netko je morao jos na wc pa smo dosta kasno odlučili da kak konstantno ganjamo 9-tku da dugo nismo Najt Rajderovu stazu odradili. Sto se i nije bas uspostavilo ko najbolji izbor jer nas je u kanalima posten mrak uhvatio, bilo nas je posvuda Mozda je tomu sto nas je bilo posvuda pridonijela i pjesma s kojom smo se sprdali cijelim putem, i odlucili poslusat što nam savjetuje. Nemojte je slušat ako ne želite bespotrebno potratit 3:14 minuta svog zivota, dovoljno je da pročitate naziv i izvodaca koji odgovara akterima i opisu spusta http://www.youtube.com/watch?v=b9k889LgJp0

Kak smo posteno odradili voznju, morali smo se pocastit kebabima i pivicama na Kvatriću, sto uvijek rezultira vracanjem sa vožnje oko ponoći što i nije normalno

Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 30.08.2013. u 00:27.
JackZg je offline   Reply With Quote