View Single Post
Staro 29.08.2013., 07:52   #5956
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
da, po testu zvuči vrlo dobro, samo se bojim da bi mi to bilo malo preveliko za daily monitor iako nemam ograničenja sa postavljanjem... nešto jednako dobro ili bolje u 37"? Naletio sam i na samsungovu es6100 seriju čitajući recenziju... No razmislit ću svakako i o ovoj opciji. Koristio bi ga striktno za neko klasično surfanje, igranje, SD program, nešto fotografije, HD filmovi, navedeno točno po važnosti...

edit:

uglavnom.. kontrast, crna, odziv ekrana bi trebao biti daleko bolji neg na hp zr24w monitoru? btw 400hz igra ulogu samo kod 3d-a? (ili od 4g stare panasonic py42 plazme?)
LG i Samsung bolji su po pitanju SmartTV opcija...brzine i mogućnosti.

Teško je očekivati da LCD ima bolju crnu od plazme (osim ako se radi o nekoj entry level), ali zato plazma ne može prikazati bijelu kao što može LCD.

Citiraj:
Autor Nick7 Pregled postova
400hz igra ulogu jedino u marketinskim brosurama.
Jos jedan potencijalni problem TV-a spojenog na komp je input lag (kod igara.
Tako je...sve je to marketing...taj Philips ima oko (ali pravih) 100Hz. BTW kod Samsunga CMR 400Hz nekad djeluje kao 50Hz.

Ukoliko je igranje (npr. Multiplayer FPS) primarno većina monitora biti će bolja od bilo kojeg TV-a.

U današnje vrijeme ne možeš dobiti sve u jednom osim ako to pretjerano ne platiš.

Ukoliko te zanima CRT-like igranje igara na LCD monitoru i ne smeta ti što se radi o TN-matrici pogledaj ovo...

Benq XL2411T LightBoost

Radi se o LCD 120/144Hz monitorima sa brzim odzivom i minimalnim input lagom kod kojih se pozadinsko osvjetljenje naizmjeničo pali/gasi (120Hz) i na taj način gotovo potpuno eliminiraju blur i ghosting!

Naravno da kvaliteta prikaza nije na razini IPS-a, ali kome je primaran K/D ratio nije ga ni briga!

Rino je offline   Reply With Quote