Ponavljam, da je aukcija bila nakon isteka trajanja bundla (sutra npr), meni bi bilo svejedno. Ovako je očito problem. Ja sam isto htio postati u temu, ali nisam htio kartonček ili ban

.
Znam da pce nije odgovoran za trgovinu, ali odgovoran je za brisanje postova. Mene to smeta. Nisam ni stigao vidjeti što su drugi napisali. Trebali ste to ostaviti u temi. Iako je tržnica. Valjda ljudi imaju pravo znati.
Još jednom, pce nije odgovoran za cijene i/ili prevare, ali me smeta što su pobrisani postovi i što se ne smije napisati da negdje ima to po jako niskoj cijeni.
Naravno da sam
protiv postova tipa: "Pa taj ti proc ne vrijedi toliko kad za malo više love imaš novi.", ali sam
za postove tipa: "Imaš taj isti proc, nov novcat, za pola manje love u ***** trgovini".
Takve stvari bi trebale biti dopuštene. U protivnom, kako sada stvari stoje, ja imam pravo preprodavati što god želim po kojoj god cijeni želim.
Sutra stavljam oglas: "Spindla dvoslojnih verbatim dvd-a po savršeno niskoj cijeni od 300kn. Spindla ima čak 10 dvd-a u sebi. ".
Btw, čim prođe akcija, prodavati ću svoje bundlove po niskoj cijeni, jer tada ne će biti dostupno više pa je, po meni, ok prodavati. Sada netko ima izbor kupiti od mene ili kupiti na humblebundle, a kad prođe akcija, onda će moći ili kupiti od mene ili ne kupiti. Podijelio sam gotovo 16 komada, do danas (dijeli se ovih dana) i nemam nikakvih moralnih prepreka ostale prodati

.