View Single Post
Staro 28.08.2013., 15:55   #340
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Evo da se i ja uključim.Ja sam dobio aukciju za 75kn.Iskreno nikada nisam prije čuo za te Humble ponude tako da mi je ovo izgledalo OK.Na kraju igre nisu za mene nego za frenda koji mi je rekao da mu nabavim keyeve za MOH i BF da može na novoj pili malo baciti MP.Ali mislim da stvarno nije u redu ovako se ponašati na ovom forumu i smatram da su moderatori pogriješili što nisu dobronamjernoj ekipi dozvolili da spriječe legalnu prijevaru za one koji ne vise cijele dane po kompu i one koji su manje upućeni u zbivanja na netu.Ispada da moderatori i forum podupiru i podržavaju ovakvo ponašanje po tržnici, jer kažnjavaju dobronamjernike a profiterima omogučavaju izrabljivanje neupučenih, što smatram nije u duhu ovog foruma.Srećom ne radi se o nekoj velikoj lovi,iako me ekipa obasipa PM-ovima da ne platim prodavatelju,jer je prevarant, ja se ne želim spuštati na te grane zbog par desetaka kuna, ja sam čovjek od 35g. i znam da se svaka škola u životu plaća pa tako i ova.Isto tako znam da će se prodavatelju takođe vratiti njegovo nepoštenje.Moderatorima bih samo poručio da na ovakav način vođenja foruma sav integritet i poštenje kojim se stalno diče i koji ih izdiže iznad ostalih foruma(prepunih profitera i prevaranata) pada u vodu.

Hvala poštenoj ekipi na podršci i volio bih da ste malo ranije reagirali na PM al što je tu je.
POZDRAV
Prki je offline   Reply With Quote