27.08.2013., 13:19
|
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
Citiraj:
Autor SileTzar
Staza je neprohodna zbog nabacanog smeca, granja, izvaljenih stabala i isprane zemlje.
|
Citiraj:
Autor Lovrix
69-71 mi je jedna od najgorih staza na Sljemenu.
Mrzim makadame maximalno, a ta staza je manje-više cijelim putem makadam i široki put sa kamenjem. Ne znam zašto je se uopće uspoređuje sa 9kom, koja je 90% ljudi jedna od najboljih staza na Sljemenu. Ako je nekom prelagana jer imaju previše skilla za takve XC staze neka podignu brzinu, neće više bit Na 9ki ima svega, pogotovo sa spajanjem na Krvarić, dobra zemljana podloga, 2-3 dropa, stepenice, singlica, Krvarić sam po sebi je drndav za popizdit i jako zabavan, strmi dio, vožnja uz potok itd.
|
Očito se "elitni odred" više ne vozi ni po kakvim stazama osim seksualnih singletrackova ukrašenih mahovinom pored potočića ili devetkom s bar 50kmph.
Vjerujem da Nik nije htio reći bilo što o težini staze nego o stalnom ponavljanju 2-3 staze koje se voze, pa da razbiješ monotoniju odeš malo na drugu stranu.
Ta Nikova staza je na tim širokim dijelovima vrlo slična dobrom dijelu 9ke prije skretanja za kvarkić.
Još je najbolja stvar da na 9ki ne idete po onom singletracku kroz kanal (koji je odavno prohodan) već uvijek tepete po onom širokom putu gdje ste jednom dizali prašinu (max je snimao ak se dobro sjećam).
I tak, kad već hejtamo staze po kojima se svi vozimo, na svakoj stazi ima dio koji netko očito ne voli. Netko ne voli kamenje, netko ne voli korijenje, netko široke puteve, nekom se pak totalno smrkne čim mora sići s bicikla.
Uživajte u nenajavljenim vožnjama. Poooousa!
P.S. Noćni, ti samo stavljaj mutne fotke, Dedi je vrućina udarila u glavu pa mu fali malo hladnijeg ambijenta