View Single Post
Staro 24.08.2013., 22:23   #15
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Po usporedbama 24c02 i 24c16, trebalo bi raditi na iste pinove kao što je ovdje prikazano: http://web.archive.org/web/200311030...ell/dell6.html
ooooo..... moze se i gro teze stvari probiti, samo treba naci da je netko uspio . ja sam recimo na IBM-u T20 morao takoder skidati sifru sa biosa, niti jedan drugi nacin nije uspio osim jednoga. a to je da se zalotaju dvije (ili tri, stvarno se ne sjecam) zice na integrirac gdje je BIOS pospremljen, te iste zice se moraju nekako spojiti na COM. pa programom (nemam pojma vise kako se zove) procitati BIOS, i to program mora biti upaljen, a laptop upaliti naknadno da ovaj izbaci podatke sa sebe......... pa tocno od nekog reda do nekog drugog (pisalo) kopirati hijeroglife, prebaciti u drugi format, pa tek onda u program naziva nesto kao IBM BIOS............

uglavnom, meni je profunkcioniralo savrseno. najvjerovatnije se moze i na ovome to napraviti, ali zahjeva malo vremena i petljanja. ja sam imao tada vremena i dalo mi se, sada se nebi igrao sa takvim necim ispod par Mazuranica......

Burko je offline   Reply With Quote