View Single Post
Staro 24.08.2013., 13:49   #4
lagrange
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
-Mislim da nisu tipke oštećene, ne badam po njima često i izgledaju zdravo. Inače cijeli monitor izgleda poprilično zdravo.
-ne mogu reć za radne sate al kupio sam ga prije 3-4 god i radi gotovo svaki dan po 5,6 sati.

@Alvin - ne kužim što trebam napavit... Kako misliš da isključim upravljačku pločicu. Kako se to radi?

Hvala na odgovorima

Edit: Update... Evo da kažem što sam dosad zaključio. Primjetio sam da kad pritisnem botun za upaliti menu, menu se upali (ili ugasi, ovisno o tome je li upaljen ili ugašen prilikom pritskanja). E sad, ako botun pritisnem i nastavim ga držati pritisnutog i nakon paljenja/gašenja menija, problem se ne pojavljuje sve dok ga držim stisnutog.

Pa sam za prvu ruku napravio sljedeće: Otkinuo komadić tvrđe gume, upalio menu, pritisnuo botun da se menu ugasi i selotejpom zalijepio gumu da drži botun stisnutim. Stvar zasad funkcionira, a vjerojatno ću ga popodne odnijet u ovog pajde da ga otvorimo i vidimo što je sa prekidačem. Kad riješimo problem kako spada reportat ću tu što je bilo.

Pitanje: taj prekidač mogu nać u chipoteci? kako se zove?

Zadnje izmijenjeno od: lagrange. 24.08.2013. u 16:08.
lagrange je offline   Reply With Quote