Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
a opet druga strana priče. Ja svog clia čistim lickam brišem 4 sata prošli vikend da bi na kraju zagrebao felgu na rizol (naravno friško pofarbanu). Došlo mi je da se pojedem u tom trenutnu!!
|
Život je prekratak za živcirati se oko takvih sitnica.
Moj clio bio star 2 tjedna, parkiran uz cestu, lik preko puta izlazi van, naravno na rikverc, direkt preko puta u zadnja vrata mojeg clia. Nova vrata ugrađena u renaultu na 2 tjedna starom autu, više se nikad ne zatvaraju kako treba

Mjesec dana nakon toga mimoilaženje s kamionom na cesti gdje ima mjesta jedva za jedan auto, moraš van ceste, ima cca 1 m šodra sa svake strane, okolo grmlje. I sve 5, mjesta ima... ali... par metara dalje iz grmlja strši jedna jedina tanka grančica, onak odrezana i sva suha i odrvenila. Nisam je vidio jer da jesam čekao bi da kamion prođe. Rezultat: crta po cijeloj desnoj strani auta. Ne jako, ali taman da izgrebe bezbojni sloj na crnom metalik laku i da ne možeš ispolirati

Ima od te serije već par godina, ali u prvih 15g vozačkog staža niti jedna prometna, a onda 3 komada u 4 mjeseca, od toga jedna totalka na posuđenom autu (posudio od punice dok je moj bio kod limara), naravno nijednom kriv

Žena se već bojala sa mnom na cestu. I taj je serijal je prošao, valjda je tako moralo biti.
Da dalje nabrajam?
Kamo bi ja došao da se živciram za izgrebanu felgu? Bio bi valjda već mrtav od živciranja.
To je auto, komad lima i plastike, služi za voziti se na posel i ići do dućana po špeceraj. Izgrebao si felgu? Boli te k... popraviti će se jednom prilikom.