View Single Post
Staro 23.08.2013., 20:18   #2551
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Prije EU ja sam iz The Traditional Shaving Company jednom narucio aparat za brijanje (Edwin Jagger 89l) vrijednosti oko 200kn, dosao doma bez da treba platiti dodatno ii jos sa naljepnicom oslobodeno placanja.

Drugi puta narucio s istog mjesta ovo:

http://www.traditionalshaving.co.uk/...eech-Bowl.html

i isto doslo bez potrebe dodatnog placanja (isto prije EU)

BTW, Tabac sapun za brijanje, koji je po mnogima jedan od boljih, mozes kupiti kod nas, Muller, zadnji puta kad sam ja kupovao, refill oko 100kn, sa posudom oko 150...

Citiraj:
Autor Beetlejuice Pregled postova
Ima li tko iskustva s naručivanjem sapuna ili paste za brijanje s Ebaya? (ne mora nužno biti Ebay). Kakva je procedura na carini s tim? Znam da s parfemima ima neka procedura pa me zanima da li je isto i za ovo te neka preporuka sellera ili samog itema.
Hvala unaprijed.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote