Citiraj:
Autor syss
ja sam baš dva sa nevidijom imao i svaki put sam prvo nju zapekao pošto znam da je problematičan model da bi ispalo na kraju da je na oba trebalo mbo srediti tako da baš pouzdanost mbo u ovom modelu mi se nije pokazala nešto.
|
Možda brkaš, da ne govoriš o 5520g modelu?
@RoBi25
Pečenjem ploče u pečnici se ne može otkloniti kvar na matičnoj ploči, da ne duljim s tehnikalijma, možeš samo eventualno odgotiti neizbježno na neko vrijeme.
5920g je na Intel platformi koja se kod Acera a i svih drugih brendova pokazala pouzdanom. Kod tog modela samo dva puta je bio problem na matičnoj ploči. Jedan slučaj s čipom za punjnje a drugi s SB čipom. Ovaj drugi može uzrokovati probleme kao i kod tebe.
Kako god, točno diagnosticirati kvar putem foruma je nemoguće i sve se svodi na nagađanje.
Ako smatraš da se laptop isplati popravljati nemoj koristiti pećnicu, snađi se probaj s drugom grafičkom za početak.
U protivnom baci jedno po jedno u pećnicu i nadaj se najboljem. Ima otvorena tema tu na forumu pa si prouči malo. Ja sam siguran da je isti efekt dobijaš i samo s jednom minutom pećenja na 200c.