Citiraj:
Autor Gabre
kakva cijena takva i kvaliteta slike, nema tu puno mudrolije. najjeftinije se NIKAD nije pokazalo dobro.
|
ima jako puno mudrolije i nije ni blizu tako jednostavno
Mislim da dovoljno poznajes potrosacku elektroniku da znas da skuplje NIJE nuzno i bolje
Citiraj:
Autor cccp
Ti si vidio TV ili zaključak izvodiš samo iz toga što je jeftin? Ovaj "NIKAD" je također upitan. 
|
u principu me interesira misljenje ljudi koji ga ili imaju ili su ga tesirali ili imaju bilo kakvo real life iskustvo. ja ga ne mogu nigdje vidjeti uzivo
Citiraj:
Autor Gabre
sto god sam vidio od najjeftinijih tv-a nije valjalo.
pa bilo to 22" ili 60"
meni su ti LEDovi katyastrofa jeftiniji modeli. POGOTOVO tako velike dijagonale. Jer se onda tek vidi kako je losa slika, skaliranje, zamucenost, sporost, itd itd.
ali opet, nemamo ni svi iste kriterije.
|
sa jednim se slazem, nemamo svi iste kriterije. kupujem tv da gledam sadrzaj a ne da trazim mane/prednosti u samom prikazu slike. Smatram da je to otislo dovoljno daleko da svaki tv moze prikazati normalnu sliku, bez unistavanja dozivljaja. Ako se varam volio bi da mi neko ukaze na gresku..
Gabre ako imas vremena objasni mi u cemu se vidi ta losa slika, skaliranje, zamucenost i sporost jer ja stvarno to ne mogu vidjeti pa ni najsugavijem TVu u ducanu (ima li nekih posebnih scena ili pokreta pri kojima bi se te stvari mogle uociti)
Do nedavno sam imao Panasonic 42" PV500, sad sam uzeo 47" ET50 i super sam zadovoljan. 55" mi treba za drugi stan jer je veca udaljenost sa koje se gleda. Ako ova od 8000 nema nikakav meni vidljiv nedostatak ne vidim zasto bi dao vise nego duplo vise samo da bi imao top model necega sto ce za cca 10 mjeseci biti ekvivalent klasi ili dvije nizem modelu