Danas sam skinuo jos jedan vrh s popisa zelja za ovu godinu - Ivanscicu.
Uspon makadamom iz Prigorca preko Prekrizja, a spust preko Konja nazad na parking.
Uspon je koma jer cijelim putem izvlace drva. Makadam je nastrugan, i kao da ga je netko nasipavao, kad padne kisa bit ce blata do koljena. Lokalna ekipa kaze da su sumari unistili sve staze, tako da je jedino cesta do vrha pogodna za pedaliranje - sve ostalo ne.
Zato je spust odlican, tehnicki vrlo tezak, to je jedna od onih staza na kojima se tese skill, i pomicu granice, i jedna od onih na kojim se covjek vrlo lako spizdi i priusti visetjednu pauzu ako se precijeni

Isao sam dosta kasno da izbjegnem planinare, jer kad se krene nizbrdo na dosta mjesta ne mozes vise stati, niti se mimoici, a uspon preko Konja je prometna staza.
Evo i par fotki:
Max, ne treba ti taj zglobni, u kobinaciji s dvije polugice koje si sigurno dobio u setu, mozes zakretati kameru kako hoces - a zakretat ces ju nikada. Ja imam origigi obican, i stvarno nisam primjetio da mi treba taj zglob. Taj jeftikanerski prihvat s tim zglobom moze vrlo lako proizvoditi dodatne vibracije i buku, pa ces samo baciti novce.