View Single Post
Staro 17.08.2013., 18:12   #3036
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Dule Pregled postova
Ja imam xCarnet i ne puca veza nikad, ni na private ni na public torrentima.

Što se tiče opomena, najbolje vam je koristiti isključivo private trackere. Ako baš morate public, koristite IP filtering (nađite blacklistu na netu) i forced enkripciju. Ja dosad nisam dobio nijednu opomenu.
http://digiex.net/guides-reviews/gui...ilter-dat.html

Ovo je dobra stvar za to.

Citiraj:
Autor WindEmperor Pregled postova
Evo pohvala Bnetu sve je savrseno radilo jako jako dugo sve do prije jedno 2 tjedna.

Od tada imam problema sa gledanjem streamova sa Twitch.tv Jednostvno svaki stream iznad 480p rezolucije trza uzasno i stream je negledljiv, dok sam prije ovog mogao imati otvorena 3 streama u 1080p rezoluciji i sve je savrseno radilo. Problem je uvijek isti gledao na laptopu, desktopu ili mobitelu.

Ako neko moze isprobati malo pogledati neki stream u 720p+ ili 1080p rezoluciji na Twitch.tv pa da mi javi ovdje samo da provjerim jel problem do mene ili općenito s Bnetom.
Do twitch-a je to, dosta često budu problemi, pogotovo ako recimo npr gledaš sada LCS (league of legends turnir)...većina ljudi ako je tako nešto gledaju na azubu (ako gledaš LCS) ili youtube...primjer, meni 720p na twitchu zna raditi doma (iskon), ali šteka na poslu (isto iskon isto isti internet), a onda drugi dan radi na poslu, a ne doma...ovdje u ITA di sam sada isto šteka twitch 720p, makar gledam na youtube normalno 1080p
X-Plosiv je offline   Reply With Quote