Stigo mi item, tocnije onaj okvir od Porsche Design i stvarno pise made in japan. Nije upitanju made in china nigdije to nije istaknuto. I bas sam bio njusko u europi isti model po serijskom broju made in italy i one kostaju skoro 300€, a ja platio 17$ made in japan !
Bas sam zbunjen ko tele kak je cijena sarena.
Uvijek bi prije kupio robu od japanca nego od talijana, inace naocale zbilja izgledaju prekvalitetno za moj ukus i takve slicne nebih si nikad mogao priustiti tu kod nas taman da je neki drugi jeftiniji proizvodac. Jer takvo nesto slicno nema ispod 2000kn da se postavis na trepavice ni priblizne kvalitete.
Briga me jel original pa da se proizvodi na dva mijesta kao pokrivanje istocnog i zapadnog trzista ili je upitanju samo kopija od talijana jer budem samo ja nosio te naocale sve dok se neraspadnu nakon x godina.
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo
|
Ovaj sat mi se svida sto si kupio, samo me zanima kakva je kvaliteta i jel tocan, te ide li na bateriju.
Jedino me malo zasmetalo kaj pise samo vodootporan bez oznake dubine, to znaci da ga nemos potopiti u vodi (pranje ruke i obicno kupanje u vodi) vec je vise onako vlagootporan.