Citiraj:
Autor Roberto
Koji alieni u 2001?
Brijem da bi ti se svidio Sunshine. Možda i Moon.
IMO puno bolji filmovi od Prometheusa.
Prometheus mi je bio ok čisto zato što sam fan Alien serijala i što mi je tematika istraživanja svemira još od spomenute 2001 odiseje jedna od dražih filmskih tema. Ali... previše rupa u radnji, niz nelogičnosti, nezanimljivi likovi, čak i vizualni efekti koje jesu prekrasni djeluju već viđeno... Čitavi niz Vjerojatno je to sve skupa stvar skripta, jer je to moglo puno bolje ispasti.
I ja se veselim nastavku zbog tematike, iskreno se nadam da će bolje ispasti.
|
Moon sam pogledala, bio mi je jako tužan i usamljen film... Pogledam Sunshine! Thx!
A kaj se tiče "aliena u 2001 Space oddisey", ma mislila sam na taj
monolith koji je prisutan svaki put kad se dešava neki evolucijski skok... Već sam zaboravila da nema fizičkih aliena u filmu... Odlično je što je dosta toga ostavljeno na čovjeku da razmisli što je to točno vidio... EDIT: evo T.I.L.E. već rekao na koje aliene sam mislila...
Ugl, Prometheus sam gledala s tolikom fascinacijom prema Engineersima i njihovoj zivotnoj "filozofiji" da želim gledati još...
Ne znam jesi li pogledao
In Time, sličan slučaj ko Prometheus. Uglavnom, izvedba filma i gluma su blaga katastrofica, ali ideja za radnju, zapleti i urote bogatih da drže siromašne siromašnima mi je toliko genijalna da mi je film ostao u odličnom sjećanju i ne bih se bunila pogledati nastavak. Naravno, bez pjevača/nadriglumaca