Poludjet ću, pomognite mi! Nema tome ni sedam sati da je ta pržilica počela izvoditi.... Pokušao sam spaliti nešto crtanih filmova i Nero je prijavio grešku prilikom provjere. Ne da se razlikuje od uzora, nego mu je file nedostupan. Upropastio sam par cedea, igrao se sa opcijama. Svi završavaju kao na slici, sa sitnijim varijacijama, recimo crveni dio nije kontinuiran. Konzistentno je upropašten zadnji dio (počevš od oko 75-80% punog 80min), ima jedva čitljiv halo, i sam je kraj u redu. Onako, ružno.
Fora je u tome da se - naravno - ništa, baš ništa od prethodnog puta nije promijenilo. I čita posve normalno.
Uređaj je LG GCE8320B, 32/10/40. Star je, kao i cio komp, četiri mjeseca i ima zrelo petu reviziju firmwarea. Od trećeg dana. Na svim brzinama se ponaša isto, sa medijima nisam mogao eksperimentirati ali te je bijele cedee sa adresom koja ne obečava umjesto imena do sada odlično palio dva puta brže nego što nazivno podržavaju.
Probao sam reset i par puta, pa ništa.
Teško da je važno, ali ostatak je Palomino 1600+ @home, 256 ddr, Gigabyte ga-7vtxe+ (kt266a), Maxtor je na svojem kanalu, XP sp1.
Zbilja, je'l neko ovo već vidio??