View Single Post
Staro 06.08.2013., 19:10   #34846
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Tocno to sto max kaze, znaci imat ces trosak za adaptere, i jedan nevidljivi trosak - skracivanje i montiranje buzira.

Znaci kad/ako krenes kupovati polovne hidraulicne dobro pazi da su ti buziri dovoljno dugi, pogotovo jer si se namjerio na XL ramu - tu se zezni i skupo ce te kostati

Bajkmanija npr. kad kupis set kocnica pokloni adaptere i besplatno skrati buzire na duzinu koju trazis, cak su i diskovi nesto jeftiniji u setu nego kad ih kupujes pojedinacno, barem je tako bilo kad sam ja uzimao SLX kocnice. Sad usporedi cijene i racunaj sto ti se najvise isplati.
(rabljeni bajk sa solidnom hidraulikom - naravno - tak sam ja uzeo svog 29era, cak se spustim na njemu niz Sljeme sa 160mm diskovima i Helix entry level hid. kocnicama bez vecih problema, iako nije to za moj stil voznje, ali zato imam drugi bajk)

Zaboravio sam ti napomenuti, da ona M525 naba na kotacima za koje si pitao kakvi su je tesko smece, tako da ako ih budes uzimao posebnu pozornost posveti straznjoj nabi (ja sam ju na Fuelu sredio za 2k km voznje).
Nik je offline   Reply With Quote