View Single Post
Staro 06.08.2013., 01:26   #34817
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor zubich Pregled postova
Ako si u zagrebu, ulja imaš u auto krešo na zagrebačkoj cesti (samo odeš u poslovnicu za motocikle)...

I dobro si rekao, sva ulja nisu iste gustoče... Ja imam motorex 5w i 2.5w, te silkolene 10w, i dok je ovo zadnje brutalno gusto, ni ova dva motorex nisu puno bolja... Tako da za damping koristim 2.5w umjesto 5w preporučenog od rock shoxa.
Fala, budem se zaletio do tamo onda.
U biti kolko sam skuzio uzmem jedno rjeđe, jedno gušće i igram se dok mi ne dojadi ili skroz pomješam ulje.

Kupim, rastavim pa vidim kakvi su rezultati. Očito neću niš pametno moći reć dok ne napravim to 5 puta sa uljima različitih proizvodjača. Prognoziram si ovim tempom 10godina

Zguglao sam konacno wt i u biti to je postotak nečega u otopini. Dakle veći postotak -> veća gustoća -> veća viskoznost. (za lurkere)

Sikolene sam negdje na dropu skupio da nije za Marzeve?

Brtve? 20E?

Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
A stvarno si ga nasrao Sile, nevoze svi fr/dh da trebaju hidraulicke kocnice mene tektro novela zaustavlja i sad i kad sam imao 95+kg. Dakle meni kolo bloka momentalno na bilo kojem terenu (tko god hoce neka provjeri i stavi novce na ono sta tvrdi, znaci moze oklada vi bajk a ja novce koliko vrijedi) modulacije naravno nema ali ako ce momak vozit cestu i makadam sta ce mu bolje i komlpiciranije. Mehaniku hvala bogu lako sam popravi.
Aquila su klasa barem bb5 koje su opceprihvacene kao dobre kocnice.
Zaustavljat će ga i V-brake.
hash je offline   Reply With Quote