Citiraj:
Autor zubich
Ako si u zagrebu, ulja imaš u auto krešo na zagrebačkoj cesti (samo odeš u poslovnicu za motocikle)...
I dobro si rekao, sva ulja nisu iste gustoče... Ja imam motorex 5w i 2.5w, te silkolene 10w, i dok je ovo zadnje brutalno gusto, ni ova dva motorex nisu puno bolja... Tako da za damping koristim 2.5w umjesto 5w preporučenog od rock shoxa.
|
Fala, budem se zaletio do tamo onda.
U biti kolko sam skuzio uzmem jedno rjeđe, jedno gušće i igram se dok mi ne dojadi ili skroz pomješam ulje.
Kupim, rastavim pa vidim kakvi su rezultati. Očito neću niš pametno moći reć dok ne napravim to 5 puta sa uljima različitih proizvodjača. Prognoziram si ovim tempom 10godina
Zguglao sam konacno wt i u biti to je postotak nečega u otopini. Dakle veći postotak -> veća gustoća -> veća viskoznost. (za lurkere)
Sikolene sam negdje na dropu skupio da nije za Marzeve?
Brtve? 20E?
Citiraj:
Autor 6Finger
A stvarno si ga nasrao Sile, nevoze svi fr/dh da trebaju hidraulicke kocnice mene tektro novela zaustavlja i sad i kad sam imao 95+kg. Dakle meni kolo bloka momentalno na bilo kojem terenu (tko god hoce neka provjeri i stavi novce na ono sta tvrdi, znaci moze oklada vi bajk a ja novce koliko vrijedi) modulacije naravno nema ali ako ce momak vozit cestu i makadam sta ce mu bolje i komlpiciranije. Mehaniku hvala bogu lako sam popravi.
Aquila su klasa barem bb5 koje su opceprihvacene kao dobre kocnice.
|
Zaustavljat će ga i V-brake.