View Single Post
Staro 05.08.2013., 20:54   #34798
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007

imam ti ja i prednju i straznju novatec nabu, prednja s 2 industriska ležaja, straznja s 4! Obe su s obrucima i odgovarajucim zbicama! Prednji obruc je neki bull ima malo ostecenje, takovoga sam kupio i nije bilo problema s njim! Straznji je WTB neki!
Sve to ti dam za 500kn! vrlo vjerovatno ce trebati rastaviti i servisrati nabe, nisu vozene zadnje 3godine! stoje mi radi plana za zamjense kotaće s tankim gumama, koji mi se nikada nije ostvario! slike ti posaljem u petak ako si zainteresiran!

Teoretski mogu oni odmah u voznju, al ne bih htio da bude, nakon dvije voznje mi nesto krcka! jer kazem gotovo 3 god nisu vozeni! cujemo se nakon slikanja

Se to isplati reparirati ili bolje kupiti dva kotača AlexRims DP17 sa Deore nabama?

EDIT: ima netko kupon kod sa http://on-one.co.uk/ 72evra mi je račun (pošto sam prešao 60evra poštarina je free)
-->
Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Prednji ce ti bit dobar stari.
Straznji nema nista povoljno, bolje u marko projekta nova acera cca200kn
Znači prednji mi može ostati bez obzira što dolazi kazeta sa 9 brzina?

Za stražnji znam da mora ići za 9 brzina..

Ne, ali stvarno hvala ti na svemu, i ovdje i na PM-ove si mi puno toga razjasnio..

Uzet ću ovih dana ono iz Engleske (kočnice, kazeta, headset i lanac), a na DB-u kotače sa nabama Shimano deore FH-M525.. I onda neka to stoji, dok ne vidim kako se ponača Gary u originalu..

Btw, sa ovog foruma imam neku ponudu za novatec nabe sa kotačima za 500kn..
Text je u spojleru:

imam ti ja i prednju i straznju novatec nabu, prednja s 2 industriska ležaja, straznja s 4! Obe su s obrucima i odgovarajucim zbicama! Prednji obruc je neki bull ima malo ostecenje, takovoga sam kupio i nije bilo problema s njim! Straznji je WTB neki!
Sve to ti dam za 500kn! vrlo vjerovatno ce trebati rastaviti i servisrati nabe, nisu vozene zadnje 3godine! stoje mi radi plana za zamjense kotaće s tankim gumama, koji mi se nikada nije ostvario! slike ti posaljem u petak ako si zainteresiran!

Teoretski mogu oni odmah u voznju, al ne bih htio da bude, nakon dvije voznje mi nesto krcka! jer kazem gotovo 3 god nisu vozeni! cujemo se nakon slikanja

Se to isplati reparirati ili bolje kupiti dva kotača AlexRims DP17 sa Deore nabama?

EDIT: ima netko kupon kod sa http://on-one.co.uk/ 72evra mi je račun (pošto sam prešao 60evra poštarina je free)

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 05.08.2013. u 21:00.
Omerta je offline   Reply With Quote