View Single Post
Staro 05.08.2013., 12:29   #34780
6Finger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
hehe
ajd thx.. već ću ja nešto iskoprcati.. Želim se već jednom pohvaliti novom pilom.. Ali jbg, dvoje prodavača Gary Fishera su tip ljudi koji očito jednom na tjedan provjeravaju mail.. I pored toga su nevjerni Tome, što i razumijem za današnje prilike..

Još jednom da pitam, ako netko vozi iz pravca Požege ili Vinkovci za Rijeku, neka se javi na PM.
Jedan Gary je u Požegi a drugi u Vinkovcima..
(radije Vinkovci, očuvaniji je)
Za prelazak na disk može se puno jeftinje nego se dalo naslutit iz prijasnjih postova.

Imas na on-one.co.uk tektro aquila kočnice s rotorim po 14.80€ komad. Preko 60 eura je mukte dostava. Uzmes jos npr kvalitetan head set lanac i kazetu sve skupa 60tak €.
Kola koja dodju sa garyem prodas za cca 300kn i uzmes nesto ovako sta si dao link na DBu za 600 .
Za cca 100€ imas nove solidne mehaničke kočnice headset koji nemožeš razjebat za 10god lanac kazetu i solidna polovna kola.
Ova ideja sa 2 para kola nije neka novost ali mislim da je puno bolja/jednostavnija/jeftinija/ praktičnija solucija uzet kotače s obručima 559x19 na njih možes najuže gume 1.5što je super za grad i 2.35 gume kao najšire za šumu. Kad se zaželiš promjene samo promjenis gume sto nebi trebalo trajat dulje od 15min. A opet ako te to pusti i uzmeš neke gume za sve 1.95 ili 2.1 je optimalno na takvom obruču.

Edit: Nisam vidio dali si dao sliku zadnjeg trokuta da vidimo ima li disk prihvat straga ali najvjerovatnije ima. I da ima na DB dosta pretjerivanja cijenom u smislu da ekipa stare porrosene djelove koji su u principu smeće daje za 80-100kn.

Zadnje izmijenjeno od: 6Finger. 05.08.2013. u 12:34.
6Finger je offline   Reply With Quote