Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.08.2013., 22:08   #6701
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Koštaju 240 kuna tamo gdje ih ti kupuješ, negdje drugdje ih ima i za 90 samo treba znati gdje tražiti.
I da, jopis je u pravu, valeo je prva ugradnja s jako velikim udjelom na tržištu gotovo svih automobila, od prednjih lampi, maglenki, plastika, nosača, setova kvačila, hladnjaka...rame uz rame s boschom.
Ali u autoindustriji sve je to brendiranje, više niti sa jednim ne možeš biti 100% siguran.
Ima godina dana kako su mi otišli prednji hidronosači motora na passatu. Kupio nove, jedan 240 kuna, drugi 280, auto trese u leru. Mjesec dana kasnije naručim za 900 kuna oba nosača, ovaj put bilstein - auto opet trese. Odem u ovlašteni i tamo se raspitam za nosače i ispričam im priču: 1200 kuna jedan i nema garancije da auto bude mirno radio kao prije.
Hvala - doviđenja - auto ode u oglas.
Nema više garancije da je nešto 100% to, a teško da možeš naći kvalitetu prve ugradnje.
Možda je tebi nešto drugo otišlo na pasatu pa je počeo tresti?
Imao sam slično iskustvo s nosačima, ali na renaultu dci, a za te aute je opće poznato da nosače mijenjaš svako malo. Otišao gornji hidraulički, kupio za 300 kn zamjenski, ne valja, vibirira stalno, onako iritantno na sitno. Onda se raspitao tko im radi prvu ugradnju, kupio sasic (800 kn) i nakon toga je mir. Za febi bilstein sam čuo da isto vole "brandirati" tuđu robu tako da pitaj boga što si ti dobio
c-shadow je offline   Reply With Quote