View Single Post
Staro 31.07.2013., 17:42   #34699
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Danas sam odvozio nešto što već dulje vrijeme planiram, a to su tri uspona.

Krenuo od doma u 10:06, do Lonjščine i lagano do vrha. Na lonjščini naletavam na dva srušena stabla, silazim i prenosim bajk. Staza je opčenito u lošem stanju, puna granja i kamenja od nedavnog nevremena. Dolazim na vrh, istezanje i odma dole na 52ojku. Katastrofa stanje, hrpa granja i pizdarija, spašavam živu glavu na svakom metru staze.

Opet lagano preko mihaljevca na drugi uspon, dolazim gore, istezanje i pričanje sa kolegom bajkerom i dole na 18-20. Stanje još gore, na 18ici 2 srušena stabla nasred staze, granje itd.

Dolazim opet do Lonjščine, velim sebi sad polako, al se opet izganjam i na vrhu jedem presvetu štrudlu, baš je fino sjela. Dole na 9ku koja je vozljiva i malo se puštam i guštam po trailu.

Dolazim doma u 16:57, znači manje od 7 sati sveukupno, točnije 6:51 minuta.

Vremena uspona: Prvi 49 minuta, drugi 56 minuta, treći 53 minute.

Magnezij se spasio, uhvatio me samo jedan grč u cijeloj vožnji i to na putu do doma, skroz nebitno. Odvoženo je cca 2300-2400 metara visinske, i malo manje od 20 kilometara uspona po šumi. Sveukupno pišljivih 66 kilometara. Ovo je bio neki test da vidim težinu male kajkavijane, koja ima duplo više kilometara, ali isto toliko visinske što je puno bitnije.