Ma pretjeruju opcenito sa guranjem hardvera, Quad je apsolutno nepotreban i isforsan i jako velika tezina lezi lezi u optimizaciji appova..
Cisto ako je netko koristio LG x4 i HTC one X znat ce o cemu pricam, pretjeruju pogotovo sa ovim zadnjim inacicama Snapdragon 800, mislim kakve su to aplikacije koje trebaju 4 jezgre na 2.3 ghz, 2gb rama i Gpu (u ovome slucaju Adreno 335) sa kojim najavljuju da mogu prikazati poligona koliko i ps3 i xbox360, mislim daleko da je to lose ali sve me podsjeca na slucaj Crysis, a u pravome svijetu ekipa koristi okrljastenu android facebook aplikaciju, instagrame i chat klijente, strasno mozda su zato u sony-u napravili mob otporan na vodu da ga preko ljeta mozes malo zaronit u vodu da se ohladi ne duze od pola sata i ne dublje od jednoga metra
Pretjeruju...
Bruno_RV:
Snapdragon 600 ti je isti kao i S4 pro sa vecim taktovima.
Drug Brko:
Iznenadio bi se koliko ekipe kupuje mob otkljucan bez ugovorne obaveze, kad je S3 izasao isao sam sa kompicem u tele2 da ga pokupi, cekao ga je 2-3 tjedna i jos nam lik kaze tamo da od 10 koliko su ih dobili u centru njih 7 je doslo da ga uzme bez ugovorne obaveze

a sve siromasi jel

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12