Citiraj:
Autor Dottore
Može pic? Baš mene zanima jer namjeravam uskoro kupiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
|
Imam dve, jednu 20 prolazaka i 40% ustede i jednu koja se puni ko bon sa 25%. Ak ides cesto autoputom uzmi, ne samo zbog ustdede, nego i zato kaj skoro nikad nebus cekao.
Bila je u frizideru jer je bila mekana. Sad je otvrdnula ali je izvitoperena. Ugl. radi.
http://www.pohrani.com/f/2l/ZP/1892E...rafija0263.jpg
Vozio sam danas novi Clio GrandToor s DCI 90 i ide auto super, za takav auto. Steta kaj na zadnjoj klupi nije bas konforno jer imas sve i vise od toga kaj se opreme tice i nije preskup. Sa popustom 120 tisuca sa najboljom opremom koja ima svasta. Manje i ne presudne mane su samo 5 brzina i bubnjevi. Vidi se i iz nutra da se radi o nizoj klasi mada nije nist strasno. Auto se vozi super, jako zivahno i brzo skrece i sl. Drugi kaj sam vozio je 2008, 115ks diesel i taj ide ko metak i vozi dobro ali mi je gadan i ceka se 4,5 mj. Cijena oko 140 tisuca, max operema, 6 brzina. Kvalitetnije skockan o Clia, bolji sicevi, tekstil u vratima i sl.. Sjedio sam u Cliu Sport i u 208 GTI i GTI je puno luksuzniji iz nutra od Clija. Clio je skoro pa ko obican osim par detalja i siceva.