Citiraj:
Autor droja
Za hemiće je jedini pravi "lijek" operacija. No, mogu se ublažit simptomi s kremicama. I Pavlovićeva za prvu ruku posluži, to je ona za bebe.
|
Ma kakva operacija, pod noz se ide tek u krajnjem slucaju, odnosno kad nista osim noza vise ne pomaze - ne plasi tu ljude po forumu

.
Hemici od bicikliranja, ili recimo od lose prehrane kad covjek ima duze vrijeme tvrdu stolicu pa to izazove hemeroide se rijesavaju kremama, kretanjem (ne sjediti od jutra do mraka) i promjenom ishrane.
Ja sam ih dobio 2x u zivotu, moram priznati da je to bas neugodna boljka

.
Prvi put je Faktu krema rijesila stvar unutar tjedan dana (to je bilo davno, i fakat mi nije jasno kako su se pojavili hemeroidi).
Drugi put je bilo bas zbog bicikliranja (previse sjedenja na sicu), uzeo sam neku biljnu zutu kremu, zaboravih kako se zove, takodjer unutar tjedan dana ko nov.
Kao sto Irvin kaze, cepici (ako krema ne fercera), skinut se s bajka neko vrijeme, promijeniti prehranu ako je potrebno i za tjedan dana to mora proci.
Sile, dok te ne pusti ta tegoba ne sjedaj na bajk, jer ces si samo pogorsati stanje i oduziti oporavak.