Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.07.2013., 23:15   #6570
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Ljudi uzalud se prepirete oko priče SUV-a i marke, svaki auto ima svog kupca bio on ofarban u kričavu rozu boju ili u neku drugu boju. Mene to uopće nebrine, ja kupujem u skladu mogućnosti i želje, a sve drugo je teška zavidnost.

Meni se inače SUV vozila sviđaju jer su povišena i udobnija taman toliko da mogu žvakati naše šugave balkanske ceste koje su prepuna rupa, i visokih rizola prilikom pakriranja. Ja sam često puta imao prilike vidjeti kako normalni automobili s branikom znaju prilikom parkiranja zapeti za rizol jer je rizol previsok. Taj slučaj se riješi povišenim autom i nemaš brige, jer nitko nebude išao vaditi krivo postavljene rizole samo zato kaj vozači zapinju o njega. Fuća se njima, zato i jesu nam ceste šugave i prepuna graba.

A najviše od svega mi je presmiješno kada vidiš sportska vozila koja su vrlo niska Ferrari, Porsche itd., i onda kada trebaju ići na vučnu službu iz bilo kojih razloga. Tada moraju improvizirati sa daskama da se može popesti na vučnu službu jer je prenizak ! Da negovoim kako idu sporo preko onih usporivača (ležačkih policajaca) !

Ja inače nemam SUV vozilo već obično vozilo, no malo mi je za oko zapela Dacia Duster 4x4 s dizlo motorom. I ono bi moglo biti najbolja kupovina. Ide skoro po svim terenima, lijepo je povišen i nije skup za održavanje jer je sve klasika, počeviši od normalnih dimenzija guma i klasičnog motora 1.5 dci do registracije i osiguranja.

A X5/X6, G/GL/ML i ostala perverzija traži dubok džep !
DANCI je offline   Reply With Quote