View Single Post
Staro 23.07.2013., 22:17   #34566
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Dugidevet, to je onaj dečko s DB kaj je uzeo Slavenov Stump29 a ima i fest ergelu sastrane?
Di se uspio sabit?
Sitni padovi su čist ok, malo te "prizemlje" da ne luduješ i radiš sranja, al ovo kad se neko fest satare je uvijek ružno za čut.

Danas na 52ojki sam uspio vozit dobrih kilometar s snejkbajtanom gumom, kad vrtim film unazad točno znam di sam ju sjebo, tek kad sam stao ju nadopumpat jer je bila premekana je ispustila do kraja. Čudan osjećaj, ali definitivno je super vozit na ful niskom tlaku. Ideš sporo ali gripa za izvoz, jedino se oće sfrkat nekak guma u zavoju, i skoro sam se razbio na onom prvom od 2 skokića zaredom pri kraju, stisnuo sam bajk pred skok jer sam išo presporo i zalelujo je fest, srećom pa sam uvijek kratak na tom skoku pa znam kaj me čeka weeeee. 4/5.

Edit: uglavnom, kao što sam bio napisao prije 10ak dana, uhvatio sam neku virozu/trovanje hranom, i proveo sam četvrtak, petak, subotu i pola nedjelje na WCu. Posljedica nekih 40ak pražnjenja crijeva u 3 dana su hemači. Nabavio sam neku kremicu ali ne pomaže, krenem na Sljeme, bol se širi u trbuh i na križa te praktički do pluća, a lijeva noga mi trne jer se pokušavam narihtat na sicu. Bio sam u subotu gore i suze su mi išle, danas je nešto bolje ali ne pretjerano. Ima li netko neku preporuku, pretpostavljam da je to česta pojava u našoj branši. Ok tnx bai

Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 23.07.2013. u 22:43.
SileTzar je offline   Reply With Quote