Skinuo sam si PB, Lonjščina-cesta kod Lugarnice
39min, ja sam ultra zadovoljan, pogotovo što je stari rekord 46min i to od tunela koji je cca 2min kraći od Lonjščine.
Ali, ima još jedna stvar koja me full veseli, a to je da mogu skinut 3min sa tog vremena ko iz pičke.
Prvo, na dijelu poslije ceste mi je upao lanac između kazete i kotača, i tu sam izgubio minutu za popravak i izgubio dobar ritam
Drugo, furao sam kacigu, šinove i vodu u ruksaku, sa samom kacigom i vodom na bajku bilo bi puno ugodnije i lakše za leđa
Treće, cijeli dan nisam ništa pošteno jeo, pa su me grčevi pred kraj krenuli stiskat, da sam imao magnezija i neku čokoladicu bi mogao stiskat do kraja jer sam imao još pun rac snage
I zadnje, vozio sam se sa skroz otključanim bajkom, sa valjda 40% saga iza jer mi je shock malkice sjeban
Ovaj il idući tjedan idem opet, al sa namjerom na nekakvih 36min, vele da je 35 nedostižna granica, ja samo Rulca znam da je ispod tog vozio.
BTW 52ojka je i dalje kaos, nisam vidio prst ispred sebe 90% staze zbog prašine, šteta, baš ubija gušt...
BTW2, fulka pegla ko luda kad se ganjaš i sjediš, al kad se dignem na noge mi fali HT opako. Al opet bi rekao da je fulka, barem za Lojstek sa dosta kamenja, bolji izbor.