Citiraj:
Autor 1v@n
Po onom što sam gore vidio...od europskih auta, to su u 90% slučajeva bili Golf GTI, Focus ZX3, 135i, 330i, 335i, 535i, 540i, od Mercedesa većina AMG ili 300/350 modeli. Audiji su RS ili T modeli.
|
Oni pate na velke motore i to je tako. Sad u zadnje vrijeme i oni počinju s ugradnjom manjih i efikasnijih agregata.
No da, većna Audia je ili top model + S-line paket ili S model.
Citiraj:
Autor 1v@n
Frend mojih godina kuka kako će platiti faks, a ima Focusa ZX3, frendica nešto starija od mene fura Passata 1.8T, njen cimer Imprezu WRX STI. Druga frendica je radila kao au pair i dobila Kiu Carens (Sedonu) da razvozi djecu u vrtić/školu. Motor 3.5 benzinac i samo satelitsku televiziju nije imao 
|
Taj Focus je uobičajen auto ovdje. Pogledaj malo cifre tih auta pa će ti biti jasnije. Kia Sedona je kod nas Kia Carnival kod nas može imat gro opreme. Carens je Rondo. Imali smo Carens u ZG i auto po defaultu kod nas dolazi s dosta opreme i hrpom pretinaca. Ko i svaki monovolumen.
Citiraj:
Autor 1v@n
Ti auti imaju opreme u rangu najjače opremljenih istih modela koji se mogu naći u EU. Kod njih početna oprema postoji samo kod japanskih i američkih auta. Baci pogled na recimo VW i Kiu u US.
Primjerice, Kia Rio kod nas dolazi s 1.25 i 1.4 motorima, gore isključivo s 1.6.
|
Kao što rekoh, motorizacija je drugačija ali općenito je oprema slabija. Neki modeli su lošije opremljeni neki bolje. Ovisi od proizvođača i tržišnog segmenta
Citiraj:
Autor 1v@n
Vozio sam gore [URL=Yaris limuzinu[/URL] (bio je wtf efekt - to postoji?!) u rent-a-caru jer je bio najjeftiniji i najmanje trošio 
Oduševljen sam bio autom. Od prostranosti, opremljenosti, ekonomičnosti pa do izgleda.
|
Ima ih par tu u kvartu, budem poslikao. Nije loš auto ali nekako mi ne paše guzica na yarisu.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Ja sam bas malo prije gledao Kiju u USA i nemaju Ceed, bar ga ja nisam nasao. Sportage dolazi sa 2.4 benzincem a kod nas sa 1.6 kojeg oni stavljaju u i30 koji kod nas ima 1.4. Na kraju se svi voze istom brzinom ko i kod nas ak ne i sporije, vrlo vjerojatno.
|
Ceed se ne prodaje na američkom kontinentu. Imaš i30 ali ceed ne. No zato ovdje Kia ima Forte koji je po meni puno bolji model i fakat sam se nadao da će biti u prodaji i u EU.
Taj 2,4 je ovdje uobičajeni motor za Kiu i uz 2,0 trpaju ga u svašta.