Citiraj:
Autor [GOW]Nec
Ček, u doba kad se 8 GB stickovi prodaju za 25 Kn sa poštarinom, ti tvrdiš da ne možeš naći USB stick za to presipat? Ma daj...
Ima bar 3 načina kako to popraviti:
- središ tu puknutu plastiku dvokomponentnim epoxy ljepilom.
- ako nisi patnik na izgled, odlemiš konektor i zalemiš komad USB kabela sa konektorom.
- uzmeš prvi stick koji ti se nađe pred očima i presipaš u njegovo kućište (po izgledu ovog na slici, to ćeš morati iskombinirati tako da prelemiš i konektor sa sticka)
|
Ja sam tražio i na ebayu sam našo jedan jedini koji je koštao preko 20$ što mi se ne isplati. Budi tako ljubazan pa mi nađi onda link ako ja tvrdim da nemogu nać.
Ljepit sam probao nema efekt ne drži dobro. Lemit nemam vremena.
Citiraj:
Autor RAUL
Jesi se probao javiti podrski Logitecha u Hrvatskoj?Tamo radi jedna super ljubazna gospodja kojoj ako lijepo objasnis problem sigurno ce ti pokusati pomoci. Meni se pokvario reciver i besplatno mi je poslala drugi i to kurirskom sluzbom,kod mene je bio problem sa onim Unifying receiverom na koji spajas vise periferije.
|
Kontaktiro sam ih putem mejla nemaju ih, a i da imaju pošto mi je već odavno istekla garancija ne znam baš dal bi mi đabe to zamjenili, a i za ovaj tvoj Unifying risiver je lako jer ih imaju brdo na lageru, a ovog mojeg nema već duže i teško ga je uopće nać.
EDIT:
Upravo mi se javio jedan od forumaša ponudio mi navedeni risiver pa čekam sad da dođe onlajn da se dalje dogovorimo.