kova imam samo 1 keks ram-a tako da to nije problem...
nije do hladnjaka posto sam stavio 3-4 komada i isto svi zezaju krenu i gase se

probao sam sve istekati pa paliti , al opet isto ...flashao sam bios par puta ...nece isto radi
paste ima, proc temp je oko 40 stepeni na idle
sve sam probao...al ima caka jedna, kad prikopcam obicni hladnjak tj. onaj sto sam stavio u kuciste da upuhuje, tamo gdje se CPU hladnjak kopca, onda kad palim , pokrene ga, STANE i nakon par sekundi krene opet, za razliku od pravog CPU hladnjaka koji nakon stajanja ne pokrene nikako

cak sam mjenjao par CPU hladnjaka i isto to rade, tako da mi nije jasno kako al ko ga jebe probao sam nesto drugo...
cpu hladnjak sam ukopcao tamo gdje je bio ovaj obicni kuler, a obicni tamo gdje se CPU hladnjak koristi u biosu namjestio da ignorise frku, i evo sve radi po normali
sad mi je ostalo jos jedno, kad przim on the fly 3 dvd-a , buffer kod ova tri nikad nisu u istom radu, rade 2 jedan stoji, onda radi 1 a 2 stoje tako da mi treba dugo vremena da sprzim 3 cd-a, fakticki govoreci prije bi posebno sprzio ta tri komada
e sad u properties od nero sam stavio READ buffer na 80 mb jer toliki je maximum , pa se kao poboljsalo, na pocetku przi sva tri buffer-a oko 98% onda tamo negdje od 30% opet krene srati i tako do 80% i onda nastavi

)
e decki puno hvala sto ste pokusali pomoci