Citiraj:
Autor Cilim
Proslo je dvadesetak dana od kad je Amis planirao zapoceti radove na svjetlovodnoj distribucijskoj mreži za naselja Siget, Trnsko i Savski Gaj (30.05.2013), kako je za objekat pristupne centrale izabrana zgrada Trnsko 21d ( tehnološki prostor za smještaj EK opreme), dali neko od forumasa iz te zgrade ili susjednih zgrada moze potvrditi da su planirani radovi zapoceli.
|
Citiraj:
Autor sakomako
Neznam za tu zgradu. Ali kod mene u ulici su ispod ceste provlačili kablove, pa su usput prekinuli glavni strujni vod, tako da je pola Sigeta ostalo bez struje. Ono što su kopali samo su nasuli, asfalt nisu ponovo postavili, tako da svaki puta kada vozim ulicom oštečujem si automobil, jer se zemlja slegla i sada je nastao jarak.
Ovo mi samo govori o kvaliteti radova njihovih kooperanata na izgradnji optičke mreže.
Konačno su asfaltirali ono što su kopali preko ulice, trebalo im je samo 2 tjedna za to!
|
Evo slican scenarij ponavlja se i u gornjem dijelu Trnskog (do Avenije Dubrovnik), kopaju kanale i odmah postavljaju plasticne cijevi i zatrpavaju pjeskom uz duz nogostupa a negdje duz ceste, na par mjesta prekopali su cestu, ocito isti izvodjaci ko u Sigetu, jucer su dosli do ulaza zgrade Trnsko 21d gdje bi trebala biti
(tehnološki prostor za smještaj EK opreme) - centrala.
U ponedjeljak cemo vidjeti dali ce krenuti kopati prema donjem dijelu Trnskog.
Na moj mail prema SZK Amisa dobio odgovor da su radovi u tijeku i odmah su mi poslali primjerak dokumentacije na uvid i ugovor na potpis, istu mogu poslati postom ili ih osobno donijeti u
Amis centar u Utrinama na adresi
Balotin prilaz 4.