View Single Post
Staro 19.07.2013., 21:44   #2399
vedranzeman
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Čitaj malo feedback. Ja prvo pregledam negativan feedback u zadnjih 6 mjeseci i baš u vezi kartica je najviše problema. Nagledao sam se fejkova. Od očajno loših pa do odličnih koji super rade, ali su opet fejk.

Uzeo sam na kraju direktno s Amazonovog skladišta. Barem sam 100% siguran da je original.

Našao rezultat 8GB Ultra Class 6.
Jesi siguran da to što imaš nije class 8?
Gledam (negativni) feedback, ali za kjcollection, sam našao sam jedan feedback gdje tip (sa feedback scoreom 17) piše da je fake.
Ostalo su kuknjave tipova koji naruče karticu dva tjedna prije Božića, pa onda cmolje kako im nije stigla na vrijeme.
Uostalom, preporuku za njega kao sellera s originalnim karticama, sam pročitao ovdje na forumu prije par godina.

Sretno i kad stigne istestiraj ju, da vidimo razlikuju li se performanse.

Nije, moja kartica je UHS-1/Class 10, dvobojna (crveno-siva), na kartici piše samo U1, dok na pakiranju stoji i Class 10.
To su jednostavno performanse te kartice, evo jedan video.
Isprobao sam još jednom karticu u USB 3.0 čitaču i osim 2 MB više u readu, write je isti.
Stvar je u tome da su starije (crne) Ultra kartice bile brže jer su bile vrh njihovih micro SD kartica.
Kad su se pojavile ove bikolorke, iza Ultra postoji još Extreme, pa su Ultrama malo smanjili performanse (čisti kapitalizam na djelu ).
Evo usporedba starije i novije Ultre, obje class 6 (ovaj gornji screenshot si ti našao).

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Ne, samo ti imaš iskustva.
Baš zato što sam se i opekao na kingstonovim i sandiskovim karticama davno sam prekrižio ebay što se toga tiče, a kako rekoh, dovoljno je malo i guglat.
Ako se situacija promjenila u zadnje vrijeme - super, ali ja bi prije naručio iz provjerene trgovine.
RadeOn, pa mogao si onda napisati da govoriš iz iskustva, a ne iz kristalne google.
Koji modeli SanDiska su bili u tvom slučaju?
vedranzeman je offline   Reply With Quote