Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.07.2013., 12:32   #6494
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Tu su uraćunati svi troškovi, sad sam zvao kolegu i kao što sam naveo pored cijene od 1.300ojra platio je još davanja 4.000kn dakle sveukupno jer više nema kataloške procijene već se vrsta vozila ukucava u kompjutor i na osnovu svih parametara i CO2 dobiješ iznos.Tako mi je objasnio.
Zoll tablice 200ojra i gorivo i moji troškovi 220ojra-120gorivo i 100 JA neradim ja badave valjda

To je povoljnjije u odnosu na prošle izraćune(dakle prije ulaska u EU) cca 15-20% zavisi o kojem vozilu je rijeć tako da je isplativo sebi otići po dobar auto
Mislim da je raćunica jasna ako ga auto izađe max. 2.500ojra, a kod nas je 3.500ojra isti model s sl. opremom samo u kakvom je stanju to je upitno jer je jasno kako se kod nas prolazi na tehničkom toga u Dojčlandu neme i nemoguća je misija ako auto nije 99% ispravan.Naći auto 10god+ sa uredno ovjerenom teh. knjižicom i od prvog vlasnika je nemoguća misija, a ovaj Reno je upravo takav.
Jedino je problem naći dobar dobar auto jer se po slikama postavljenim na net tj. mobile.de to nemože dobro vidjeti i nije mjerodavno i sad smo prošli tako glede navedenog Forda u gornjem postu kad smo stigli vozilo je imalo unfal i udaren prednji branik i djelomićno prednja vrata, a da smo otišli samo po njega znaći obavezno naći 3-4kom. pa onda biti siguran barem u jedno glede kupovine.
Znao sam ići u Dojčland 2-3puta mj. ali prije nego smo ušli u EU nije bilo isplativo glede daljnje prodaje jer su vozila bila sl. cijene kao i kod nas dok platiš sva davanja i nema zarade jbg. pa nisam bio unatrag 2god. nijednom te je ovo bilo 1. puta od ulaska u EU.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 19.07.2013. u 12:49.
ECHO je offline   Reply With Quote