View Single Post
Staro 18.07.2013., 15:07   #7
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Tražim neki način da povećam wifi range, pa sam naišao na ovo recimo http://www.tp-link.com/en/products/d...del=TL-WA730RE

imam ADB A4202N iz tcoma, i dal bi to funkcioniralo s ovim gore, te ima li neka druga šema da dobim veći wifi range, neka antena il nešto?pošto je adb uređaj nema uopće..

Imam navedeni uredjaj. Krajnja udaljenost od glavnog routera je ~30m... Ide ovako, glavni router sagem od optime na jedno 15m u supi je tp-link i laptopi 15m dalje. Sto se tice zidova i prepreka ide ovako, glavni router-zid puna cigla-prozor supe-tp-link-zid na pola cigle i laptopi u prostoriji koja je 5x3m cca...

Inace signala se ima i sa glavnog routera ako ovaj tp-link iskljucim ali se ponekad izgubi, kada kisa pada itd... sva vrata pozatvaraju, rolete spuste i slicno. Evo i slika pa se vidi dobitak u jacini signala. Nista specijalno reci o tom tp-linku, radi svoj posao, ima signala i u basci 15m dalje, slabiji je ali upotrebljiv i ne nestaje mreze. Antena na tp-linku je odvojiva pa se moze i nesto jace staviti no kada sam trazio mjesto gdje cu ga pozicionirati preko 25m od glavnog routera on hvata ali nije bas signal ok sto znaci tak... bar na 20m da je od glavnog routera no to isto ovisi o samom routeru sa kojeg se repetira signal.

silver_tip je offline   Reply With Quote