Tema: GTA V
View Single Post
Staro 17.07.2013., 02:54   #231
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
istina i meni je nekak krajolik bitniji, a stalno si mislim hoće li ikada napraviti još jedan nastavak s likom iz prva dva nastavka
Dosad nisu, a mislim da ni nemaju ikakvu namjeru ponavljati likove nepoznati uzorče. (Odo I'tal )

Meni se jedino ne sviđa ovaj mehanizam iskakivanja iz jednog igrača u drugog, bolje da je storyline linearan, ovo me previše podsjeća na Driver: San Francisco, to je briljantna igra, ali taj mehanizam je dobro popraćen pričom, tj komom.

OT: DS9 je fantastičan, tek prije cca godinu dana sam odgledao od prve do zadnje epizode, iako sam dugogodišnji ST fan, nekih 17ak.

Citiraj:
Autor golfw12 Pregled postova
jedino fizika/upravljivost auta mi nekako čudna, da je pom ukusu to bi zadržao kao u gta4,a iz videa izgleda kao da je iz saints row-a 2 i 3, toplo se nadam da neče biti takva
Apsolutno se slažem, GTA je dosta vozački orjentirana igra, ako ostave ovakvu fiziku, tj ako je takva rezultat završene igre, upropastit će igru.

Netko je prokomentirao na GTA forumu da je to zbog tzv. driving experience, zbog kojeg igrač ima više kontrole nad autom, nešto što je po meni apsolutno glupo.

Način na koji igrač postaje bolji vozač treba biti kroz igranje same igre, ne kroz experience points.

Analogija tomu u stvarnom životu bi bila da nakon svakih par tisuća kilometara na autu vam se misteriozno pojave nove aftermarket komponente, ili pak auto počne prkosit zakonima fizike.

Sve u svemu, osim grafike i krajolika, večina toga mi se ne sviđa, generalno mi se ne sviđa smjer u kojemu je GTA krenuo, gledajući sa strane gameplaya.

Iskreno puno sam više entuzijastičan oko mogućeg dolaska Mafie 3, iako, ako je suditi po gapu između jedinice i dvojke (8 godina), nećemo ju još neko vrijeme vidjeti.

E ta igra je bila pravi masterpiece, od priče, koja, iako je relativno kratka je genijalna i apsolutno sočna, do krajolika, tematike, osjećaja igre i svega drugoga.

Glupo mi je jedino što nema free roama u pravom smislu.

A Saints Row, glupo mi je trošiti riječi uopće na to, smeće od igre od dvojke pa nadalje...

Što nisu mogli postići kvalitetom, pokušali su sa kvantitetom gluparija u igri...

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Da.
Vjerojatno na proljece 2014. No ne brinem se..
Igrat cemo Watch Dogs, AC4, Mad Max itd itd
S velikim nestrpljenjem očekujem taj naslov, okružje i tematika igre izgledaju fenomenalno.
Angelus je offline   Reply With Quote