Citiraj:
Autor lastsamurai
moze li mi netko ko se kuzi odgovoriti
|
Nakon koliko od paljenja si opalio taj screenshot? Da li u otprilike isto vrijeme kao i na one prve dvije slike na 1 stranici teme? ili nakon 5 minuta od paljenja laptopa? Jer u svakom slučaju temperatura grafičke je bolja..
Nego, to što se tebi događalo prije cca mjesec dana to se meni sad događa. Koliko ti je star laptop?
I uz to sam primjetio jednu "fantastičnu" stvar.. imaš na svom laptopu Nvidia Quadro nvs 130m, a ja imam u svom R61 Nvidia Quadro nvs 140m..
Citiraj:
Autor Burko
softverski ti tu nemas (niti netko drugi) sta traziti, ovo je problem hardverske naravki prvenstveno. plus sto uz pregrijavanje ti postoji mogucnost ..., a i graficka mozda laganini krepava (ovo za driver stopped responding.....).
|
Meni se jako slične stvari događaju kao i njemu. Također mi se driver za grafu crasho i kad sam ga instalirao ponovno, bilo mi je ok do danas, od prekjučer. Sad se opet ponovno crasho..
Da li postoji mogućnost da je samo do ventilatora problem? Jer moj ventić lagano cvrlji i nisam siguran da radi kako bi trebao raditi.. A kolega kaže da su njemu u servisu promijenili ventilator.
Ovu temperaturu sam postigao tako da sam odvrnio ventilator što ga inače koristim umjesto klima uređaja i uperio u laptop tam di su "radijatori"..
Inače bi bila temp na cca 73°C
Ima li netko nešto pametno za reći?