View Single Post
Staro 12.07.2013., 21:16   #1
IgorSB
Registered User

Datum registracije: Jul 2013
WDS internet - problem s pucanjem veze

Pozdrav svima,

molim vas za pomoc, probao sam sve moguce opcije i nikako da rješim problem.

Imam problem s konstantnim pucanjem veze. Uredno radi internet određeno vrijeme (1min. - 30 min.) i onda odjednom više ne radi. Često proradi odmah nakon što se odspjim i spojim (znaci 5 sec je potrebno, desno dole samo na mreže kliknem i na trenutnu wireless konekciju disconnect pa odmah connect).
A više je puta bilo i da odmah nakon što mi prestane raditi odaberem "Troubleshoot problems" i izbaci mi "Problem with wireless connection or access point - FIXED" s zelenom kvačicom. Nakon toga internet opet radi određeno vrijeme i opet isti problem.

....a opet nekada se dogodit da prestane raditi internet i odmah nakon 2-3 sec počne sve normalno.....a nekad nakon što bude FIXED pod "Troubleshoot problems" i dalje ne radi...znači sve ludo, nema pravila...
Uvijek mi bude INTERNET ACCESS, bez obzira dali radi ili ne radi internet.

Što se tiče uređaja, nekada na jednom laptopu radi, a na drugome ne i mobitelu, nekada neradi ni na jednom uređaju.... a evo sada neradi ovaj laptop, drugi laptop a mob radi..... i tako stalno oscilira.

Veza je napravljena na sljedeći način:
1. router je spojen na ADSL liniju (Thomson TG782) iz kojeg ide mrežni kabel u 2. router (Thomson ST780, zato što ima WDS), a 3. router (siemens gigaset se555) je WDS-om povezan s 2. routerom.
Spajam se bežično za 3. router - Siemens gigaset se555.

U principu je sve odrađeno prema raznim uputama i radi spajanje na 3. simensa, ali s navedenim problemom.

HVALA UNAPRIJED SVIMA!
IgorSB je offline   Reply With Quote