View Single Post
Staro 11.07.2013., 10:27   #981
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Može Glide Stream. On ti je skroz ok, ali ja bi osobno ipak radije uzeo jeftinije rješenje sa 6 godina garancije, Arctic F12 PWM. Ako pak hoćeš čistu sirovu snagu i ne smeta te buka, imam za tebe one Corsair ventove s H100 hladnjaka (dva komada), a ako voliš light show, imam i Xigmatek Crystal (BLUE) LED ventove (dva komada). Excalibur ne uzimaj ni pod razno ako imaš uši na glavi. Uostalom, poslušaj ga i prosudi sam. Za više informacija pošalji privatnu poruku.

nebih F12 jer koliko vidim ima samo do nekih 1300rpm-a sto mi je premalo. htio bi da ide bar do 1500-1600.
excalibur imam jedan i znam sta mislis, ali nekak se nadam da nebi isao preko 1200 u normalnom radu sto je ok sto se tice zvuka.
ne zelim brusilicu niti lightshow, to me ne interesira. samo sto tise uz sto veci protok/propuh.
ima 955BE proc (zasad bez OC) sa ARCTIC Freezer 64 PRO i gig 460-tku. dosta se grije to, bar u starom skucenom kucistu.
bitno mi je samo da je Glide Stream ok kao sto se cini po specsima.
mislio sam uzet 3 ista venta i spojit ih na jedan PWM konektor na ploci tak da se reguliraju zajedno sa onim adapterom kad struju vuku sa molexa, a ostalo ide na plocu. problem je sto koliko vidim ta ploca nema one mogucnosti kao npr moja iz siga da ja u bios-u mogu podesit na koliko da se vrti. mozda u win-u se mora stavit onaj softver od GiG-a?
CPU vent ce bit na svom konektoru.