View Single Post
Staro 03.07.2005., 00:12   #5
google
partibrejker

google's Avatar

Datum registracije: May 2004
Evo još jedanlink za skidanje Word dokumenta (64kb) - turtorial na hrvatskom by Fire Fox

Uz t postojeće stvarno detaljne informacije - mogu samo dodati pokoje svoje iskustvo...

Ovo su glavne snage tog programa su mogućnosti:

1.Integrirat service pack
2.Brisati več postoječe komponente (npr. Game)
3.Ovo aktiviramo ako želimo ubacit serial u instalacijski CD i ostalo
4.Dodavanje drajvera
5.Dodavanje zakrpa recimo za „crva“
6.Dodatna podešavanja: desktop,folder........
7.Kreiranje butabilnog ISO fajla

1. Osobno koristim SP2, ali čini se da sa SP1 ima manje problema...
2. Tu sam najviše eksperimentirao - nije dobro brisati one koji su crveno označeni (zna koji put zajebavat) ali bez problema sam obrisao Security Center, Firewall, hrpu drivera (za hardware kojeg uopće nemam), te masu MS smeća...
3. obavezno uradim
4. Ona fora sa dodavanje drivera od SATA diska je cool ako ćeš ga koristit samo na svom kompu - jer ako frend/susjed/cura ima drugu vrstu sata contolera - nema šanse da ga boota
Općenito, nisam baš za to da ovdje napravim unikat - samo za određenu vrstu chipseta/grafičke kartice... tako da sam od ovoga odustao nakon nekog vremena...
5. Vrlo korisno - ja sam ih dodao samo nekoliko koje sam prethodno skinuo preko dial-up modema
6. treba optimizirati win onako kako najviše odgovara - čak ima i mogućnosti izbacivanja onih iritantnih stvari kao što su "beep on errors"...
7. Moj savjet je da pržiš na CD-RW, jer ćeš najvjerojatnije u silnom experimentiranju napraviti nekoliko loših CD-a...
google je offline   Reply With Quote