Necu nabavljat stitnike, ali da sam imao zasticene podlaktice, puno bolje bi prosao.
Previse mi je to opreme da bi to teglio uokolo, iako, nije da mi ne treba s obzirom na brzine i stil voznje.
Jucer na rostilju mi je ekipa ovo poklonila
btw. Sasha je putujuca prva pomoc, nosi sa sobom fiziolosku otopinu, antisepticke maramice, svasta nesto - sve je to dobro doslo, tako da mu zahvaljujem ovim putem sto je uskocio i nasao se pri ruci kad je trebalo.
Ja stalno imam dvije male komprese i micro bocicu s alkoholom, koliku sam povrsinu oderao mogao bi se s time slikati da nije bilo Sashe.
Ubuduce nosim otopinu joda za dezinfkciju, kad sam zalio podlakticu alkoholom nije mi bilo bas smijesno

Taman malo nadopunim Deuter PP i to je to.
Mala dogodovstina nakon pada - nakon sto sam ustao (cak nisam ni psovao, valjda zato sto nisam rebra naravnao, a to je prvo sto sam provjeravao), dotrci Sasha s nekom spricom spreman da ju stisne, ja naravno onako nakon pada nisam skuzio uopce da na sprici nema igle (ali sam ju u tom trenutku vidio, jel

) i onako prenerazeo viknem - sto ti je to, i odmaknem ruku, a u glavi koji q. kakva igla, sto to on sad hoce - a ono fizioloska za ocistiti ranu