View Single Post
Staro 04.07.2013., 07:50   #1954
Ronaldo_9
Registered User
Moj komp

Ronaldo_9's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Zašto grafika ne može biti ozbiljan kriterij? Ne mora to bit najnovija grafika sa svim điđamiđama, ali 3D "mora" biti inače me više ne zanima.
Mogu se ja uživit i u knjigu, strip, film, 2D igru... u svašta. Ali vidjeti dobar fantastični svijet u 3 dimenzije vrijedi novaca.

A sad da se vratim na Baldurs EE. 3 eura nije puno, onome tko nije prije igrao Baldurs to će biti 3 najbolje potrošena eura. Ali ja sam ga odigrao i ne zanima me više, dakle ne bi ga opet prelazio ni da je džaba. Radije ću pokupit negdje Morrowind za siću, za razliku od Baldursa EE kod Morrowinda su modovi džaba, bolje izgledaju, a neki su i stabilniji.
Fler prijatelju Nybelung ti je dao odgovor na tvoje pitanje. Jednostavno to je stara igra koja je nekada bila benchmark, a sada je samo stara igra koje se svi sa nostalgijom sjećaju.
Dva naslova koja se po meni svakako mogu nositi sa Baldurs gate su Path of Exile i Diablo 3 da i zaboravio sam Torchlight 1 i 2. To je naravno moje mišljenje.
Da vjerujem samo u grafiku ne bih participirao u POE jer sam platio 10 $ kao podršku razvojnom timu prije bete.

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Te igre imaju više zabavne vrijednosti od današnjih Crysysa 3 i sličnih "block bustera" barem 10 puta.
Crysis 3 je čisti moneymaking na osnovu stare slave prvog Crysisa. Ja ga nisam igrao niti namjeravam.
Najbolje ga je "ocijenio" Bro team:
http://www.youtube.com/watch?v=yQXbyeztSe4

Zadnje izmijenjeno od: Ronaldo_9. 04.07.2013. u 07:55.
Ronaldo_9 je offline   Reply With Quote