View Single Post
Staro 01.07.2005., 20:01   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Dakle usisao si svu prašinu i počistio "rebra" na cooleru od proca (makneš aktivni dio i makneš svu prašinu između). Inače ako imaš usisavač koji može i puhat, onda ispuši kućište bolje je od usisavanja. Zatim vizualno pogledaj sve kondenzatore na ploči i na karticama da niti jedan nije onako napuhan. onaj srebrni dio na vrhu mora biti ravan, ne polukružno izbočen. Zatim OPASAN !!! dio. Ako neš odma otići i promjeniti napajanje (a nakon 2 i pol godine u takvim uvjetima i pošteni brand name bi trebalo zamjeniti). Ištekaj komp iz zida !!! i sada bez pomoći HEPa upali 2 - 3 puta komp (znam da se neće upaliti jel nije uštekan u struju ) ali to je zato jer sada izvadiš napajanje i počistiš i njega iznutra i pregledaš isto kondenzatore u kakvom su stanju. I ja mislim da baš ono smrdi. ali O P R E Z ! ! ! Kada to radiš jel bi mogao odseliti na onaj svijet prije vremena. Mislim ja sam neki dan zamjenio jedan TASK 300W nakon 4 godine exploatacije, gle kondenzatori su ko baloni, a smrdi ko da je unutra neka životinja crkla koja je prije smrti jela pokvarena jaja ..

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote