Dakle usisao si svu prašinu i počistio "rebra" na cooleru od proca (makneš aktivni dio i makneš svu prašinu između). Inače ako imaš usisavač koji može i puhat, onda ispuši kućište bolje je od usisavanja. Zatim vizualno pogledaj sve kondenzatore na ploči i na karticama da niti jedan nije onako napuhan. onaj srebrni dio na vrhu mora biti ravan, ne polukružno izbočen. Zatim OPASAN !!! dio. Ako neš odma otići i promjeniti napajanje (a nakon 2 i pol godine u takvim uvjetima i pošteni brand name bi trebalo zamjeniti). Ištekaj komp iz zida !!! i sada bez pomoći HEPa upali 2 - 3 puta komp (znam da se neće upaliti jel nije uštekan u struju

) ali to je zato jer sada izvadiš napajanje i počistiš i njega iznutra i pregledaš isto kondenzatore u kakvom su stanju. I ja mislim da baš ono smrdi. ali O P R E Z ! ! ! Kada to radiš jel bi mogao odseliti na onaj svijet prije vremena. Mislim ja sam neki dan zamjenio jedan TASK 300W nakon 4 godine exploatacije, gle kondenzatori su ko baloni, a smrdi ko da je unutra neka životinja crkla koja je prije smrti jela pokvarena jaja ..