View Single Post
Staro 01.07.2005., 19:41   #4
Nebelwerfer
Nebelwerfer
Moj komp

Nebelwerfer's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
nego, prašina je sva usisana u kućištu, isto tako skinuta sa grafičke i sa djelova sa kojih se da skinut a da se ne zajebavam malo detaljnije oko toga....

čisto sumnjam da je prašina u pitanju, jer kućište nije čišćeno otkad sam ga kupio pa sve do nedavno...

pretpostavljam da je procesor na izdahu jer već dve godine radi na temperaturi oko 60°, a da ne govorim kako je već preživjelo stvarno extremne temperature po ljeti na mjestu do kojeg zrak teško dopire(čak sam kupio dodatni ventilator da zrak cirkulira u kućištu ali zbog lošeg mjesta taj vent je ventilira ustajali i topli zrak od kućišta)

e sad, problem je u tome kako da ja budem siguran da je riječ o procesoru, da li uopće neka komponenta rikava? zasad znam samo da se usmrdi i da sruši sistem, za pretpostavit da je riječ ili o memoriji ili o procesoru.
ako je u pitanju procesor onda bih napravi mali šoping(AMD 64, s939, PCIe, nova grafa itd...), a ako je u pitanju memorija, anda samo nju treba zamjenit...
a ono najgore jest to da ako ih odnesem ovim majmunima iz Ve-mila(tamo sam kupio komp) sve se bojim da neće znat o čemu je riječ. imao sam već jedno iskustvo sa starim monitorom TVM(već sam pisao o tome, slična stvar, monitor se nakon nekog vremena zagrije i slika se ruši, ja ga odnesem na popravak a ovi mi sutradan kažu kako je sa monitorom sve u redu:confused: ...vjerojatno ga nisu ni pogledali)
Nebelwerfer je offline   Reply With Quote