Zadnji trokut - vjerojatno je kotač (spominje se freehub + i čovjek iz Treka veli da je velika šansa da je kotač prdnuo u rosu) otišao jer kad se isti blokira i suspenzija radi - najodvratniji zvuk pucanja metala se čuje.
GXP bottom bracket - najnoviji zvuk koji u pravilu jedini smeta jer se čuje dok se penjem.
Headset ili CSU vilice - nešto kvrcka
Reverb seatclamp - blato, a i sam po sebi kvrcka (nit sic ne odmaže u svemu tome mi se čini).
Prednja osovina se odšarafljuje stalno jer oni QR-ovi dole ne uspiju je stisnuti (ne kužim kako i zašto, jer se oni ne bi smjeli pretezati, a na starom Fox-u je sve radilo perfektno). U pravilu se točno vidi da dolje nije stisnuto, iako su QR-ovi u tom položaju.
Pedale M520 su nakon 5 godina primanja udaraca dale svoje i ležajevi su otišli.
Zadnji kotač je dobio 8icu nakon flata.
Chainguide je izgubio plastiku od 20€ na prvoj vožnji.
Zadnji trokut se ne piga, sam frejm je čvrst. To je jedino ok. Nadam se samo da ovo iz prve rečenice nije posljedica ipak frejma, a ne kotača.
AVID-a sam prodao nakon Učke, jer sam morao pakne šmirglati koliko su se zazrcalile. Fala bogu sad Shimano odrađuje svoje kako treba.
U pravilu, gazim ga nemilice jer sam siguran da će bajk izdržati. A spašava kad god pogriješim.
Vjerojatno sljedeći tjedan ide na nulti servis, za vikend mora biti u pogonu za vožnju.
EDIT:
Je2di, jesi ti možda slagao Tubeless sa Bontrager kotačima ? Ima li u Rog Jomi za kupiti ventile i rim strip ?
Stan's ima rim strip i ventil u jednome, košta tipa oko 180kn za oba kotača, čak piše na site-u da je za Bontrager Rythm wheelset (moj je Comp verzija).
Kotači i gume su mi odlične što se ostaloga tiče. A navodno je i TLR na njima pjesma za napraviti. Znam samo da zračnicu/gumu nisam laganije u životu skinuo sa jednog wheelseta.