Night, Logitek i ja otprasili 39-ku. Super vrijeme na Sljemenu, laganini svjeze uz pirkanje vjetra.
Pizzu kod Kolovrata nismo vidjeli jer ih peku tek od 13h, pa smo zasjeli u Oro goro.
Planirali smo uspon 34-okom, ali smo malo zaflaksali (sto sam utvrdio tek za kompom, jer mi nikako nije bilo jasno kako smo dosli do 35-ice

)
Ostao mi mob doma pa nisam mogao provjeravati dal smo na dobrom putu, ali smo zato pogodili jako dobru alternativu za uspon, jedino sto dobar dio nije markiran i ima brdo skretanja pa treba znati kuda se ide (nas su uputili sumari koji su se nasli bas na strateskom mjestu, he he).
Uspon ide iz Donje Stubice pored groblja s glavne ceste, pici se po asfaltu sve do makadama i ulaska u sumu - prati se potok.
Dalje uspon tim (vrlo dobrim) makadamom, takodjer uz potok, u debeloj hladovi, nagib konstantan i blag (podsjeca na Bidrovecki m., ali je ovaj uzi).
Kad se dodje do mjesta na kojem se moze ravno, ostro lijevo i uzbrdo, i desno, ici lijevo uzbrdo, jer preostala 2 puta nisu prohodna (rasturili ih sumari), kad se popne uzbrdo birati samo desna skretanja, ali put je markiran i nije problem, samo se pici dok se ne spoji na stazu 35, dalje po njoj dok se ne izbije na makadam po kojem se za 5 minuta dodje do Gorscice.
Od Gorscice na 56a i baznu stanicu trail.
Ona spojka od 37ice do 35ice kad se skine s makadama je totalna divljina, tuda se ne krece ni covjek, ni zivotinja - jedino lovci

.
Prava divljina, ali sve je vozivo uz skroz blagi uspon.
Sve skupa smo gurali bajk mozda 50ak m.
Kad se sve zbroji, prava muska cjelodnevna voznja cca 60km, kolege i vise.
Nightu nisma dali da previse slika pa se bunio, ali bude valjda nadopunio slikama i trackom