Danas jedna od boljih vožnji!

Lonjšćina > Lugarnica > 44 > Hunjka > 20 > pilana
Napokon sam odvozio pravi pocetak 20ke (hvala Jack). Solo sam redovito fulavao i uredno negdje krivo skretao (a ruku na srce, nije najlakse sam pogodit tu stazu, tj. bilo koju na kojoj nisi nikad vozio).
Oduševio me usko strmo tehnički zahtjevan zavojito zemljani + korjeniti dio poslije Danjke, sve do potoka i križanja s makadamom. E to je moj tip staze!

Čisti sex i nema kamenja.
Ali da sve ne prođe u idiličnom okruženju, pobrinule su se Hrvatske šume i njihovi kooperanti!

Pred makadamom, dobar dio staze potpuno devastiran! Po pričama, navodno je ne tom dijelu postojao potočić, preko kojeg se moglo skočiti...
ovako to sad zgleda:
Kod Njivica, umjesto na 20ku i prezrele sočne trešnje koje cekaj u Markuševcu (da se omasti brk), ja skinuo "junf" na pilani.
Bilo je par škakljivih situacija, srećom Jack me na vrijeme upozorio na zamku, u koju bi vrlo vjerovatno uletio

, pogotovo kad ideš prvi put i ne poznaš stazu... e lako iskusnim igračima koji znaju svaki detalj niz pilanu!

Priča ide nekako ovako: uski ravni strmi dio. Odjednom nasred staze, koso nisko drvo! Drvo je pod takvim kutem, da ako misliš proći, moraš ići krajnje desno, uz rub provalije. U slucaju da prođeš čeka te uzdužni visoki korjen, koji te sigurno baca drito u drvo ili desno u provaliju.. ako iste sekunde naglo ne smotaš volan lijevo i izvučeš se, tj, vratiš na pravu putanju..
Uglavnom.. nije šala, pogotovo ako se nabere brzina!
Jack drobi kamenje na pilani (kvaliteta iPhone fotića preloša je da bi se mogla docarati realna brzina).
p.s.
Sreli Šošonju na Scottu u Lugarnici, logitek zaspao
[edit]
Sutra se opet ganja Sljeme, naravno!